آنچه در ادامه می خوانید:
همه چیز درباره عینک متاکوست پرو (Meta Quest Pro)
فناوری واقعیت مجازی یا VR(Virtual Reality) برای افراد امکان مشاهده و تجربه دنیایی متفاوت را فراهم می آورد. عالمی فراتر از دنیای فیزیکی. این دنیای خیالی و مجازی تنها یک فضایی که با چشم دیده می شود نیست، بلکه دنیایی بسیار نزدیک به واقعیت است. شما با تمامی حس های خود این دنیا را درک و لمس می کنید. ورود به این عالم و درک آن، به کمک هدست های واقعیت مجازی صورت می پذیرید. هر چه فناوری و تکنولوژی به کار رفته در تولید این هدست ها پیشرفته تر باشد، این دنیای مجازی رنگ واقعی تری به خود خواهد گرفت.
ورود به این دنیای مجازی می تواند برای یک گیمر وسیله ای سرگرم کننده، برای یک دانش آموز یا دانشجو ابزاری آموزشی، برای یک شرکت یا طراح دکوراسیون داخلی محیط اجرا و نمایش نتیجه، برای کارمندان یا مدیران یک شرکت، با هدف افزایش بهرهوری و مشاهده افق های پیش رو، برای یک تولید کننده وسیله ای برای تست تولیدات با کمترین هزینه و برای ورزشکاران یا فضانوردان محیطی برای آموزش های حرفه ای و در شرایط سخت باشد.
معرفی متاکوست پرو، Meta quest pro
برای تجسم و تجربه واقعیت مجازی به هدست هایی نیاز است. متاکوست پرو جدیدترین نسل عینک VR مارک زاکربرگ است که به زودی به بازار عرضه خواهد شد. این کمپانی یکی از موفق ترین تولید کنندگان هدست های واقعیت مجازی است. متاکوست پرو نسخه ارتقاء یافته هدست های سری قبل این کمپانی می باشد. در تولید Meta quest pro دو فاکتور اصلی اولویت قرار داده شده است، سهولت استفاده، وزن و خستگی کمتر در زمان های طولانی.
وجود بالشتک های منعطف و مموری فوم ها در بخشی از هدست که با پیشانی و سر در ارتباط است، احساس خستگی کمتری به کاربر در زمان استفاده منتقل خواهد کرد. در این هدست از بند یا دسته قابل تنظیم بر روی سر خبری نیست. به کمک یک پیچ، هدست به سادگی با فرم سر هماهنگ خواهد شد . نمایشگرهای موجود در متاکوست پرو، از فناوری بسیار پیشرفته برخوردار است. عدسی های حرفه ای در این هدست علاوه بر کاهش 40 درصد وزن و حجم نسبت به نسخه های قبلی، افزایش 75 درصدی کنتراست و شارپنس تصویر و رشد 1.3درصد کالر گاموت را به همراه دارد.
در هدست متاکوست پرو به منظور افزایش سرعت پردازش اطلاعات سنگین موجود این دستگاه، از یک پردازنده بسیار قوی به همراه 12 گیگابایت رم و حافظه پر سرعت 256 گیگابایتی استفاده شده است. از دیگر مشخصه های فنی این هدست، وجود گوشی های پخش سه بعدی صدا است که دنیای مجازی را با واقعیت بیشتری برای کاربر به تصویر خواهد کشید.
تکنولوژی واقعیت افزوده AR(Augmented Reality) و کاربرد آن در دنیای واقعی
ما به کمک همه حواس خود به درک کامل دنیای اطرافمان دست پیدا می کنیم. به ترکیب توامان دنیای مجازی و دنیای واقعی، واقعیت افزوده گفته می شود. بین واقعیت مجازی و واقعیت افزوده تفاوت هایی وجود دارد. در واقعیت مجازی کلیه عناصر و بخش های درک شده توسط چشمان کاربر، حاصل پردازش کامپیوتر می باشد. این در حالی است که در واقعیت افزوده تنها بخشی از دنیای واقعی به عناصر مجازی تبدیل می شوند. برای مشاهده واقعیت افزوده به دستگاه های پیچیده ای نیاز نیست. با نصب یک اپلیکیشن یا نرم افزار بر روی گوشی همراه یا تبلت می توان از این واقعیت و ویژگی های منحصر به فرد آن بهره مند شد.
از تکنولوژی واقعیت مجازی و واقعیت افزوده در طراحی و اجرای پروژه های معماری و شهرسازی به فراوانی استفاده می شود. به کمک این تکنولوژی، امکان تست و ارزیابی موقعیت قرار گیری المان های شهرسازی و طراحی داخلی با خطا و هزینه کمتر امکان پذیر می باشد. از دیگر کاربرد های این دو تکنولوژی می توان به مقوله آموزش اشاره کرد. با کمک گرفتن از AR/VR، آموزش برای کودکان و نوجوانان با کیفیت و سرعت بیشتری همراه خواهد بود. در مورد آموزش های خاص، حساس و خطرناکی چون آموزش های پزشکی، نظامی و فضانوردی، تست، یادگیری و قرار گرفتن در موقعیت های پر خطر و غیر ممکن آموزشی، به کمک AR/VR به سادگی و بسیار نزدیک به واقعیت امکان پذیر شده است.
در مقوله کسب و کار، بازاریابی و تبلیغات نیز این تکنولوژی به یاری صاحبان کالا و خدمات آمده است. به طوری که یک فروشنده لباس، کفش، لوازم و تجهیزات خانگی، فرش، مبل و … امکان تست محصولات خود را تنها با چند کلیک برای خریداران خود و در جایی دور از فروشگاه فراهم می سازد.
طراحی و دکوراسیون داخلی در واقعیت و دنیای مجازی
در دنیای الکترونیک، با رشد و توسعه روش های هوشمند سازی، جای تعجب نیست که واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR) نیز وارد عمل شده و به ایفای نقش در صنعت دکوراسیون و طراحی داخلی بپردازند. دیر زمانی است که طراحان داخلی، به کمک نرم افزارها و دیگر ابزارهای دیجیتال یا آنالوگ، طرح های خود را آماده کرده و نسخه دیجیتالی را به کارفرما ارائه می دهند.
با پیشرفت فناوری و ورود تکنولوژی واقعیت مجازی و واقعیت افزوده در طراحی داخلی، طرح ها از کاغذ و طراحی دو بعدی به یک واقعیت سه بعدی نزدیک به واقعیت تبدیل شدهاند. بدین ترتیب کارفرما پیش از تصور دکوراسیون طراحی شده خود در ذهن، آن را در دنیای واقعی تجسم کرده و به عینه خواهد دید.
طراحی داخلی در واقعیت مجازی به طراح کمک خواهد کرد تا ایده ها را کاملا منطبق با واقعیت به مشتریان منتقل کند. بنابراین حدس و گمان حذف شده و کارفرما یک نتیجه واقعی را تجربه کرده و انتخاب آگاهانه تر و دقیق تری خواهد داشت. طراحی در واقعیت مجازی از لحاظ احساسی نیز نتیجه بسیار متفاوتی به همراه خواهد داشت. توانایی دیدن و قدم زدن در اتاق دکور شده، مشتریان را به گونهای هیجانزده میکند که او را نسبت به نتیجه متقاعد و مطمئن میسازد. بنابراین کارفرما به جای نگاه کردن به تصاویر ثابت و غیر واقعی، خود را بخشی از آن دیده و فضاها را در دنیای واقعی تجربه خواهد کرد.
اپلیکیشن ها و فناوری آنالوگ
به کمک اپلیکیشن ها، دوربین و دیگر ابزارهایی که بر روی گوشی یا دیگر لوازم دیجیتال وجود دارند، و به کمک فناوری آنالوگ این امکان وجود دارد که اندازهگیریهای دقیقی از یک فضا انجام شود. نتیجه کار چه خواهد شد؟ قرار گرفتن المان های طراحی شده بر اساس اندازه گیری دقیقی که از فضا شده است. این یعنی یک واقعیت مجازی در دنیای واقعی. نگاه کردن به پروژه در داخل واقعیت مجازی، درک فضا را تا کوچکترین جزئیات به طور قابل توجهی افزایش میدهد، زیرا نتیجه در مقیاس واقعی و با نسبت های واقعی دیده می شود.
شما عزیزان برای بهره گیری از کارشناسان خبره ما جهت طراحی فضاهای خود در عینک های وی آر ، میتوانید از طریق شماره ی 09123073847 و یا آدرس ایمیل arsehstudio@gmail.com با مشاورین ما جهت راهنمایی بیشتر، تماس بگیرید.